Jäsenyys

Yhdistyksemme toimii monipuolisesti. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tarjoamme vertaistukea. Meillä on vahva tuntemus paikallisista gluteenittomista palveluista. Olemme sopineet myös paikallisista jäseneduista.

Yhdistyksemme jäseneksi ovat tervetulleita kaikki gluteenittomuudesta kiinnostuneet. Jäsenenä saat uusimman tiedon keliakiaan ja gluteenittomaan ruokavalioon liittyvistä asioista. Monille yksi tärkeimmistä jäseneduista on Keliakialiiton julkaisema Gluteeniton elämä -lehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa.

Jäseneksi liitytään aina paikalliseen keliakiayhdistykseen, joita on yhteensä 30 eri puolilla Suomea. Yhdistyksen jäsenmaksu on 25,00€/vuosi.

Yhdistyksen palvelut jäsenille:

- gluteenittomat jäsenillat ja vertaistukitoiminta

-  monipuolinen virkistystoiminta

-  leivonta- ja ruoanvalmistuskurssit yhteistyössä EKSOTE:n ravitsemusneuvonnan kanssa

-  oman toiminta-alueen tapahtumat ja luennot

-  yhteistyötä terveydenhuollon, ravitsemussektorin, kaupan ja viranomaisten sekä muiden yhdistysten kanssa

Liity keliakiayhdistyksen jäseneksi:

• täyttämällä lomake, jolle pääset Liity jäseneksi -painikkeesta tai