Tervetuloa tapahtumiin:

Järjestämme monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Tulevat tapahtumat löydät tältä sivulta.

Jäsenillat järjestetään Kuutinkulmassa, (Valtakatu 23). Yhdistys tarjoaa kahvit/ teen gluteenittoman kahvileivän kanssa jäseniltojen aluksi.

Tervetuloa mukaan tapaamaan toisia keliaakikkoja, vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan yhdessä toimintaa.

Yhdistyksemme tapahtumista löydät lisätietoja myös facebookista. Käy tykkäämässä ja ota sivu seurantaan.

Syyskuu

Keliakiaviikon tapahtumat (vkolla 36)

Keliakiatietoutta kirjastoissa

Sammonlahden kirjasto, Sammontori 2, Lappeenranta

Pääkirjasto, IsoKristiina, Valtakatu 47, Lappeenranta.

Jaossa Gluteeniton elämä 3/2022 -lehtiä.

ti 6.9. klo 9 - 12 EKKS OLKA-toimintapiste

Valto Käkelänkatu 1, Lappeenranta

Vertaistukihenkilöt jakavat tietoa keliakiasta ja yhdistyksen toiminnasta.

Ke 7.9. klo 15 - 18 Nonstop ruoka- ja ravitsemustapahtuma

Eksoten ravitsemusterapian tila, Armilankatu 33, Lappeenranta

Ruoka- ja ravitsemuskouluttaja Suvi Paju antaa vinkkejä monipuoliseen gluteenittomaan syömiseen.

Tarjolla maistiaisia ja muuta mukavaa. Myytävänä myös Keliakialiiton julkaisemia ruoka- ja leivontakirjoja.

Tapahtumassa tapaat myös yhdistyksen aktiivijäseniä.

Ke 7.9. klo 17.30 Gluteeniton iltapalatapahtuma

Ravintola Havanna, Lappeentie 12, Imatra.

Yhdistys antaa 5€:n alennuksen ruokaileville jäsenille. Tarjolla mm. pizzaa.

Ilmoittautuminen Sepolle 1.9. mennessä puh. 0400 - 756 153 tai sepi.karjalainen@gmail.com

Ke 7.9. klo 18 Keliakialiiton järjestämä avoin webinaari

70 000 sairastaa tietämättään keliakiaa - sairastatko sinäkin?

Webinaari on suunnattu henkilöille, joilla ei ole todettu keliakiaa, mutta jotka epäilevät, että saattaisivat sairastaa sitä tai ovat muutoin kiinnostuneet aiheesta.

Webinaarin vetää Keliakialiiton asiantuntijalääkäri, lääketieteen tohtori Pilvi Laurikka.

Voit ilmoittautua mukaan tästä!

To 15.9. klo 17.30 Gluteeniton ilta

Kuutinkulma, Valtakatu 23, Lappeenranta

Kokemuksia keliakiasta / Suunta- kortit, lisäksi katsotaan Keliakialiiton video.

La 24. - 25.9. G-FEST Tampere

G-fest on keliakiajärjestön vapaaehtoisten koulutustapahtuma, joka tarjoaa laajan valikoiman mielenkiintoisia koulutuksia yhden viikonlopun aikana. Koulutusviikonlopun runsaasta tarjonnasta voit räätälöidä juuri sinua kiinnostavan kokonaisuuden.

Viikonlopun yhteisen osuuden avaa hyvinvoinnin ja psykologian dosentti Frank Martela, joka paljastaa merkityksellisen elämän keskeiset elementit.

Mukana työpajoja on vetämässä muun muassa pitkän linjan järjestökonkari ja Wirmon Marttojen vapaaehtoistoimija Katja Rippstein, hyvinvointiohjaaja ja kouluttaja Terhi Kolari ja iso liuta Keliakialiiton omia asiantuntijoita.

Uusille vapaaehtoisille ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille on lauantaina omat kahvitreffit! Kirsikkana kakussa on kaikille yhteinen illallinen ja illanvietto lauantai-iltana.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lokakuu

To 6.10. klo 17 Edunvalvontavaltuutus-luento

OP Etelä-Karjalan kokoustilassa (Pahloinen, 6. krs), Kirkkokatu 9 LPR.

Kokoontuminen pankin eteen klo 17.

Ilmoittautumiset kahvituksen vuoksi 28.9. mennessä Päiville 040 744 1260 (klo 18 jälkeen) tai paivi.k.hanska@gmail.com.

La 15.10 Lappeenrannan taidemuseo, Linnoitus Lappeenranta

Kuvataiteilija Anne Tompurin maalauksia kankaalle. Yhdistys kustantaa  sisäänpääsymaksun jäsenille.

Kahvit (omakustanteinen) kahvila Majurskassa.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Marraskuu

To 17.11 Gluteeniton ilta

EKKS laillistettu ravitsemusterapeutti Anni Koivuniemi tulee vierailemaan ja luennoi  Keliaakikon monipuolisesta ruokavaliosta.

Tarjoilua.

Joulukuu

La 3.12. Puuro / kahvi, tilaisuus jäsenille Kuutinkulmassa

Tarvitsetko opastusta ja apua teknisten laitteiden käyttämiseen?

Digitukea yhdistyksen jäsenille Kuutinkulmassa  perjantaisin 23.9, 21.10 ja 18.11 klo 10.30 -12.30 välisenä aikana.

Ota oma kone mukaan.

Saimaan ammattiopiston IT-tukihenkilöopiskelijat auttavat teknisten laitteiden käytössä.

Maanantaisin 5.9. - 28.11. klo 10 - 11.30 Lappeenrannan Iso apu- palvelukeskuksessa, osoitteessa Kauppakatu 63, Lappeenranta.

Voit ottaa myös oman laitteen mukaan.