Tervetuloa tapahtumiin:

Järjestämme monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Tulevat tapahtumat löydät tältä sivulta.

Jäsenillat järjestetään Kuutinkulmassa, (Valtakatu 23). Yhdistys tarjoaa kahvit/ teen gluteenittoman kahvileivän kanssa jäseniltojen aluksi.

Tervetuloa mukaan tapaamaan toisia keliaakikkoja, vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan yhdessä toimintaa.

Yhdistyksemme tapahtumista löydät lisätietoja myös facebookista. Käy tykkäämässä ja ota sivu seurantaan.

Elokuu

To 18.8. Kesäkuulumiset / toiminnansuunnittelu

Syyskuu

ma 5. - su 11.9 Keliakiaviikko (vko 36)

To 15.9. Kokemuksia keliakiasta/Suunta- kortit

Lokakuu

La 15.10 Taidemuseokäynti Lpr ja kahvit Majurskassa

I love me 2022 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 21.–23.10.

Marraskuu

To 17.11 Gluteeniton leivonta yhdessä Eksoten Suvi Pajun kanssa etänä

Joulukuu

La 3.12. Puuro / kahvi, tilaisuus jäsenille Kuutinkulmassa

Henkilökohtainen ruokaneuvonta

Tuntuuko sinusta, että sinulta puuttuu toimivat gluteenittomat reseptit kotileivontaan?

Haluaisitko nauttia pehmeästä ja maukkaasta leivästä, jossa on myös ravitsemuksellinen laatu kohdillaan?

Oletko tiedostanut, että voisit tehdä monipuolisempaa gluteenitonta arkiruokaa, muttet tiedä, miten sen käytännössä tekisit?