LIITY JÄSENEKSI

Eri puolilla Suomea toimivat 30 Keliakialiiton jäsenyhdistystä ovat keliakiajärjestön ydin. Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin keliakiayhdistykseen.

Yhdistykset toimivat keliaakikkojen ja heidän läheistensä tukena sekä edistävät keliaakikkojen hyvinvointia omalla alueellaan. Keliakiayhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea monenlaista toimintaa, johon kannattaa tutustua ja mennä mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksesi toimintaan, esimerkiksi jäsentilaisuuksiin, luento- ja neuvontatapahtumiin, leivontailtoihin, retkille, matkoille, liikuntatapahtumiin, myyjäisiin, toritapahtumiin, kesäpäiville, messuille ym, ym.

Kun liityt mukaan keliakiayhdistykseen, et jää keliakiasi kanssa yksin; saat uusinta tietoa keliakiasta, tapaat mukavia ihmisiä, saat vertaistukea ja pääset näkemään ja kokemaan monenlaista uutta.  Saat halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa.

Voit liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy Keliakialiiton verkkosivuilta tai soittamalla Keliakialiittoon, puh. (03) 2541 300. Sähköpostitse voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen info@ keliakialiitto.fi  tai www.keliakialiitto.fi

Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi sisältäen Gluteeniton elämä-lehden viisi numeroa.